Friday, December 16, 2011

selipar jepun cantik nama fipper

assalamualaikum.
salam jumaat

minggu ni aku sangat sibuk , memandangkan minggu depan dah nak study week,
kemudian final, pastu hoyehh.. balik rumah.

korang kenal selipar jepun?.
ok, fipper ni dalam kategori yang sama cuma lain sikit untuk color, design, & harga.

keistimewaan fipper:
~biodegradable / boleh dikitar semula
~slip-resistant/ tahan gelincir
~natural rubber / getah natural


bagi aku lah kan, fipper ni memang sangat cantik.. sebab color yang striking (menjolok mata) haha.
bebel panjang2 pun tak best jugak.
jadi, silalah melihat gambar..

tu kaki zee nabyla (peneman setia aku)
dia tengah konfius nak pilih mana 1.

bagi fipper slim harga= rm 15.90 sepasang. sebelah rm7.95.



aku beli 2, hijau merah untuk aku, hijau purple untuk _____. sila isi tempat kosong. hee..

tu je nak borak hari ni.

sekian... thnks for reading..

fakta: fipper bukan selipar dari jepun. tw.

9 comments:

CEO said...

fipper !! kat skola kte rmai pkai sliper ni. femes2. cantek lak tu ^^

CikNana said...

i punya fliper rosak kna gigit kucen..huhu

liza nora said...

@ceo: cantik + murah..hehe.. paling saya suka kaler dia lah.. comel untuk girls.

@cik Nana: kucen jeles kot. ke fipper awk cantik sgt, tu pasal dia gigit.. nampak sedap. ;p

SITI NUR AMIRAH ! said...

comel je flipper nie :D

liza nora said...

@siti nur amirah: ye dear.. comel sgt kalau pakai jalan2.. lagi pun selesa

eva said...

suka kaler dia.. senang nak cri sliper nanti.. haha.. utk ehem2 ker haha

liza nora said...

@eva: wahh.. awk memang pandai.. haha.. kaki kami saiz yang sama. ;p
sebab tu saya beli.

cik pinaz said...

uish .. nak juga satu .. lawa pulak tgk .. hehe

liza nora said...

@cik pinaz: pnaz minat kaler pe? hehe.. ada byk kedai jual dah skrg. cuma jgn beli yang fake punya tau. beli fipper, bukan flipper.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...