Thursday, December 1, 2011

nyummy: ice cream.





hye.

hari ini aku nk pujuk korang semua makan ice cream..
sebab:

  • Tindakan mengunyah aiskrim bagi kanak-kanak boleh menguatkan gigi mereka
  • Aiskrim yang sejuk itu boleh mengembalikan sifat pelupa yang keterlaluan. Ini sangat penting untuk aku lah. *_*
  • Zat dalam aiskrim boleh memulihkan pesakit insomnia
  • Kalsium dalam aiskrim juga banyak kelebihannya

  • aku suka makan ice- cream.
    ada 1 habit yang tak boleh nak kikis, bila time pergi isi minyak kat petronas, aku msti masuk dalam sebab nak beli ice cream.. hehe.

    kalau korang tak suka, memang rugii.. sebab
    life is short, make it sweet

    6 comments:

    nuyui a.k.a miss YUI said...

    suka eskrem gak..sedapnyyaaaa...

    liza nora said...

    nuyui: mkn aiskrim bley happy.. nyum nyum

    cik pinaz said...

    sedapnya tengok ais krim tuuuu .
    meleleh air liur ni T.T
    huhu ..

    liza nora said...

    @cik pinaz: kalau dekat, dh lama sy ajk g mkn.. hehe

    *o* hati iza (*,*) said...

    sedapnya....glupp

    liza nora said...

    @*o* hati iza (*,*): hehe.. nyum2.. sdp kn??

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...