Friday, December 9, 2011

Majlis Anugerah Dekan

~~*+*~~*+*


hye semua.

semalam aku pergi majlis anugerah dekan.
sebab buat kat hotel jadi dapatlah makan2 free,
sebelum ni kitorang buat kat dewan dalam U je.. *sian kn?

majlis ni bertujuan untuk meraikan pelajar2 yang mendapat keputusan yang baik dalam peperiksaan semester lepas.

shalyn, aku, cik ain, zee nabyla muka ayu belaka..

se saat kemudian..
_

ahhh.. rosak.. nilah aku yg sebenarnya.. bila dengar benda lawak,
aku gelak terbahak-bahak tak tengok kiri kanan..

makanan yang super sedap.. especially yang sayur depan aku ni.. #tipu.

baju aku semalam telah di taja oleh Fair Lady. eh, tipu lagi. haha..
Zee Nabyla (baju kuning) yang taja, dia beli kat Fair Lady, haa.. ni baru betul.
selendang tu pun ye, nama pun bestfrens. ye tak?.

ni classmates aku..
syukur alhamdulillah, harap- harap sem ni dapat lagi..
doakan kejayaan kita semua ye kawan2..
aminn...

mood: jom berjuang.. sambil tengah selak buku.. hee..

8 comments:

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

SINGGAH BLOGWALKING ..ADA CERPEN SEDIH DI BLOG ACU... ------> http://teyhasahaje.blogspot.com/2011/12/cerpen-monolog-jangan-lupa-namaku.html SANGAT2 MEMERLUKAN KOMEN AWAK YG MEMBINA ~ DTG TAW ..NANTY ACU DTG BALIK BLOG AWK..TENKS :)

cik pinaz said...

uyoooo .. beshnya :D
semua lawa lawa belaka :)

liza nora said...

@teyasahaje a.k.a NURUL: ok2.. t liza g baca n komen k

liza nora said...

@cik pinaz: tenkiu my dear.. hm.. kalau g kls xd macam ni pun. haha. selekeh je..

danisya ayrina said...

tahniah...

liza nora said...

@danisya ayrina : thnks dear..

wilhelmina said...

WooW..Gracios,!!
Come lote sok moh....ehhhhh!
Skandal terkini dari aku:
http://helmysyamza.blogspot.com/2011/12/projek-dermaga-brazil-vale-di-teluk.html

liza nora said...

@wilhelmina: err.. thanks.. untk komen yg comel tu.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...