Monday, December 5, 2011

cool blog!

hye.
hari ni aku bukan pasal blog yang cool , blog cantik, comel, etc..
tapi pasal air coolblog. haa.. pernah minum tak?.

coolblog memang dah jadi favoritas aku dan bestfrens suma..

sebab 1 word ni :
sedap...

ok, kalau korang nak tau lebih ni website dia..

design website dia girlish gitu.. pink colorr..

tak susah nak cari air ni sebab sekarang dah ada banyak cawangan.. yelah, dah maju..

menu air pulak ada pelbagai jenis..
antaranya:

harga coolblog tak lah mahal bebenor.
rm2.50 je & ke atas..

kalau korang suka yang biji2 sagu tu, (pearl) boleh add on +rm0.60.

aku suka blue coral, besfren aku suka chocolate.. -sje nak bagi tau. haha
k daa...

6 comments:

Rasyidah said...

Wah! murah nye~ dah ade byk cwgn ek? dkt prak ade x?

Mimi said...

apenmende nih? ta penaa minom pon ??

liza nora said...

@rasyidah: perak ne ea?. if sri iskndar, yup..
murah je.. tmbah add on pun dalam 3 lebih la..

@mimi: kedai jual air. hm.. ice blended gitu..
milkshake pun ada.. try la.. sdp oo.hehe

cik pinaz said...

ermm .. mahal bagi pnaz yg jrg minum minuman tu .. huhu

cik Q said...

cool blog memang terbaik ! sukaaa beli letak pearl wuuu sedapp :)

liza nora said...

@cik Pinaz: hm.. mhl la jgk if minum hari2. tp mg xley minum salu pun coz nanti dapat kencing manis.. hehe

@cik Q: yah my dear.. agree the most lah. pearl dia mg sedap..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...