Wednesday, January 4, 2012

gambar- blog saya ada kembar..

assalamualaikum...

dia dtg komen kat blog aku, jadi aku pun bukak lah blog dia nak
pergi lepak2 kejap sambil minum nescafe. bila aku bukak je, aku macam ehh, ehh...??

sama background daa.. haha..

tak sama umur tu dah pasti lah kan, sebab budak ni jauh lebih muda belia dan cute.. n comel, n ok2 ckup.. haha.. aku suka blog dia sebab sempoi je..
paling penting ringan , cepat loading jadi aku tak payah nak tunggu lama2, best!.


aku tengok2 jugak la gambar dia semua,
& then, something looks very familiar to me.

bila aku tengok pic no2 tu, terdetik kat hati aku,
ehh.. sekolah aku.

rupa2nya dia adalah junior sekolah aku.
heran jgk kenapa aku boleh teka dengan betul walaupun takde hadiah disediakan..
takpelah licha, syok sendiri.. haha..

sama background, sama sekolah.
wah, ada jodoh ni.. lolololo

kbye

18 comments:

Roslina Nana said...

wahhh...untung laa..hehehehe

liza nora said...

@roslina Nana: thnks.. ehh. hehe.
hm.. blog awk pun cntik pe..

Nurul Ashyikin Norazman said...

ada jodoh tu ! haha ,

capt. keon alhan said...

wow!mmg coincidence ni!akak ni batch yg ke brpe eh?thnx buat en3 psl sy!really appreciate it!background sme plak kita eh?hehe

miszfyeza said...

wahh untuglahh jodoh depan mata .. ehheeh joke2 ;)

liza nora said...

@nurul ashyikin Norazman: kalau abg dia apa slh ny.. hehe..

liza nora said...

@capt. keon alhan: eh2..xp, akak ikhlas aje.. hehe.. kebetulan kn??.
hm.. batch spm2007, (dah tua dah) hee

liza nora said...

@miszfyeza: kikiki.. krang hot malaysia perkahwinan sama jantina pulak.. oppss.

capt. keon alhan said...

spm 2007 sy smpt la knl.sy form 1 time 2007 tu...akak dorm mne dulu?

liza nora said...

@capt.keon alhan: delima 3.. tapi salu lepak nilam.. kihkih

Cik Aini Lavender's said...

wah2...dh mcm jejak kasih lak kan =)
nasib x sma batch,tidak mmg cnfirm twin nih =p

~ayusleeping~ said...

best la jumpa budak 1 sekolah kan....msti tringat zaman2 persekolahan dlu kan....huhu~

A retarded kitty said...

ehem-ehem

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

ditag :)

http://strawberrysweets92.blogspot.com/2012/01/contest-my-picture-very-awesome.html

liza nora said...

@cik Aini Lavendar's : hehe.. tula. tringin jgk nk twins.. btol2 kebetulan lah

liza nora said...

@ ~ayusleeping~ : hm.. teringat sangat. tapi yelah.. yg igt pun yg time nakal2 dlu je.. hehe.
@ A retarded kitty: eheee.. hehe.. *_*
@ Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan: tenkiu tag saya ye dear..

capt. keon alhan said...

akak,,,sy dulu nilam 5 kot!akak sll lpk nilam 2 eh????

liza nora said...

@capt. keon alhan: oh.. hujung tuu. hehe. akak mg salu dok nilam 2 dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...