Tuesday, November 15, 2011

spm mimpi ngeri ku.

hye

sudah 4 tahun aku tinggalkan sekolah menengah,
banyak kenangan yang indah2 untuk dikenang dan diceritakan semula,
tetapi paling ngeri adalah:

.spm.


percaya tak kalau aku cakap sampai sekarang kalau tidor kadangkala aku boleh termimpi aku tengah spm, jawab kertas sejarah.
bangun je berpeluh2,
hairan jugak la.. aku dapat a.

berapa jumlah a aku dapat tak yah cite la, sebab kalau dapat 11 dah sah2 muka aku masuk paper, tak pun aku mesti dah tayang kat sini, cerita kat korang macam mana nak blaja rajin2 bagi dapat a. betul tak? haha.

tapi lah kan, kalau korang semua percaya bahawa spm is the end of world, no its not..



orang yang pernah gagal dan bangun dari kegagalan dia adalah orang yang paling berjaya dalam hidup.
gud luck to all spm takers. all the bloggers and everyone. siapa dah pernah amik, macam aku ni, udah2 ler kenang lagi. spm result is just a paper, bukan kne tunjuk depan mertua pun nanti bila nak nikah.

8 comments:

acheeqa farhana said...

wahhh..peluh2 pon dpt a..hehe..
gud luck jgk tok adik2 kita yg amek spm taun ni :)

liza nora said...

@acheeqa farhana: hehe.. a ny sejarah. add mathny? hancur.. hm.. tu lah. dh past tense

arisa nazifa said...

Wow! Mesti ia adlh kenangan yg plg lucu utk dikenang,by the way,tahniah! :)
peluh2 pun membawa kenangan jgk:)

liza nora said...

@arisa nazifa: ye betul tu.. hehe.. memori kelakar.. spm yg hancur

✿Ummi Myra✿ said...

salam tuan umah..nak jemput join my 1st GA http://www.amirastudios.com/2011/11/contest-my-top-referral-by-amira-studio.html TQVM

liza nora said...

@ummi myra: thnks fr inviting.. tp xreti join la.. :((

Perjuangan Bangsa said...

apa dikenang pada yang nafi berpaling hehehhehe

liza nora said...

@perjuangan bangsa: tidakkan ku paling lagi pada kenangan itu.. biarlah ia berlalu pergi. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...