Friday, November 18, 2011

quiz: personaliti diri & pasangan.

salam jumaat.
ada 5 minit? ok, jom jawab kuiz..
ianya akan memberitahu korang ni jenis macam mana, dan sifat pasangan @ bakal pasangan korang semua.

bayangkan sekarang anda ingin pergi berburu, di dalam hutan, seorang diri.

1. pada waktu bilakah anda ingin pergi?
(pagi, petang, malam?)

kemudian, anda pun berjalan memasuki hutan tersebut. sedang anda berjalan, anda ternampak seekor haiwan,

2. haiwan apakah itu?

anda meneruskan perjalanan, setelah beberapa ketika, anda terlihat seekor lagi haiwan.

3. haiwan apa pulak yang anda nampak?

anda berjalan lagi, sehingga ternampak sebuah rumah besar di dalam hutan tersebut,
soalan saya

4. adakah anda akan memasuki rumah tersebut??
(ya/ tidak)

sekiranya anda membuat keputusan untuk masuk,

5. adakah anda akan menutup pintu rumah itu?
(ya/tidak)

anda berlegar2 di dalam rumah, anda menaiki 1 tangga, dan ternampak tingkap besar.

6. apa yang anda nampak melalui tingkap itu??. adakah ianya "wow" atau tidak??



jawab soklan diatas, kemudian tulis kat comment.
*_*

testimoni aku: sangat best la weh. sumpah!

19 comments:

cik p-naz said...

1- pagi
2- kancil .. hehe ^^
3- rusa
4- tidak
5- ya
6- wow ! sebuah bilik tidur yng indah . hehe

oke dh .. ^^

liza nora said...

@cik p-naz: thnks dear.
awk hrp bf lebih baik dr awk (if u are a teacher, then he must be a headmaster), seorng yg aktif pd wktu pagi, anda cergas spt kancil, buat kerja mesti smpai habis, & lastly, bf awk skg msti yg aktf jgk kn?. hehe. nice one..

cik p-naz said...

hoho .. dy dh x de kt dunia ni ...
mungkin yg lain ^^

liza nora said...

@cik p-naz: sorry psl tu. tp jgn risau ye..
akan dtg mngkn lbih baik.. amin..

glamorous93 said...

1. pagi
2. rusa
3. harimau
4. tidak
5. tidak
6. wow ! cantiknye pemandangan dekat luar rumah ni.

liza nora said...

@glamourous93: hm.. pagi adlh wktu anda plg aktf,
bf awk garang ea? (harimau), anda sprt rusa, cergas, tdak membuat kerja smpai habis, tidk suka terima cbaran, anda nk psgn anda lebih dari anda. (sy pun jwb rusa jgk) hehe..

cik p-naz said...

@liza nora
x de apa la ^^V

glamarous93 said...

liza nora :bf maybe da xgarang kot yelah dahh xdekan .. hehehe smelah jwapan kite kan .. thanks.

liza nora said...

@glamarous93: hehe.. xp2.. sy pun jwb rusa. cuma bf sy jwb arnab.

nurul ezzatie zulkarnain said...

# pagi
# monyet
# arnab
# ya
# tidak
# tasik

liza nora said...

@ezzatie: hm. kira awk ni produktf pd wktu pg lah.. anda cergas, aktif macm Mat Kool. hehe.
arnab?? bf u kira mnja(suka dibelai) gitu.
awk wt kerja smpai habis.awk juga suka ketenangan dan awk ni lebih dari bf awk.
kiranya, awak ni lebih pandai/kerja elok dari dia. is that true dear??

nurul ezzatie zulkarnain said...

haha..
dont know how to say..
maybe yes..
tengs ya..

liza nora said...

@nurul ezzatie zulkarnain : my pleasure..
hv a nice day..

YanazzLya said...

<3 pagi
<3 rusa
<3 beruang
<3 tidak
<3 tidak
<3 wow! dunia fantasi..hehe

liza nora said...

@yanazzLya: awk tak suka terima cbaran/ amik risiko. pagi wktu awk plg aktif. kira awk suka bf yg boleh dipeluk, mcm tddy bear. tman awk wktu sunyi. kira penyayang lah. hehe. awk jgk kalau buat kerja msti ad tiggl skit. xhbis. mkan pun cmtu ea? hehe.

YanazzLya said...

haha..liza eh??eh?? mcm btol jerk..klu bab keja 2 mmg cm 2 ar..biasa la x ska amik risiko coz x da bran..hehe yup dya 2 kna la pnyayang..

liza nora said...

@yanazzLya: haha.. bguslah syg menyayang nih.. kdg2 risiko tu perlu jgk ..all the best dear

shy syirah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
maya said...

ni jwpn sye...
pg
kijang
beruang
ya
ya
taman yg dah lama ditinggalkan dan ada bnyk kenangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...