Monday, February 27, 2012

tudung bawal -dian pelangi

assalamualaikum..

"memakai tudung bukanlah kekampungan"

tudung aku suka pakai yang ready made je, sebab malas nak iron..
kalau bawal ke, payah nak jaga sebab ditiup angin nanti senget dan selalu kena tengok cermin..
i dont like to deal with that kind of mess. so.. its a great way to opt for ready made ones.

sedangkan ready made masih dihati,
 aku sekarang saje lah belek2 tudung bawal plain,
inspired by DIAN PELANGI.. 

cantik kan??

cara dia pakai very simple, yet elegant.
tak de la selekeh..



suka pulak aku tengok orang pakai bawal plain..
stylo.. 

kesimpulannya, pakai lah pape pun.
janji menutup aurat.. 

3 comments:

nurpiska said...

suka tengok orang pakai bawal. cantik.

Cik Aini Lavender's said...

mmg la cantik tgk org pakai tp nape ye bl try2 pakai x cantik cenggitu pun..
haishh maybe sbb dorang cntik kot,so pakai mcm mn pun cntik =p

liza nora said...

@nurpiska : hm.. tula psl. trend skrg nih.

@cik aini : haha.. mungkin jgk la kn? dah org cantik, pakai pe pun cantik..
saya tak suka sangat sebab rimas..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...