Sunday, February 12, 2012

kenapa malas nak blogwalking..

assalamualaikum & hye.

thankiu sangat sebab rajin jugak korang2 blogwalking kat blog aku ni ye. (terharu).
sobs sobs.

aku pun rajin jugak blogwalking sebenarnya,
cuma kadang2 banyak benda buat spoil mud aje..
bukak 2, 3 aku dah pening
pastu aku malas lah nak bukak yang lain lagi.
contohnya:
-blog terlalu amik masa lama nak loading. akak bukan penyabar orang nya dekk..
tunggu lama2, X la jawapannya. haha.

- tulisan, kaler. format yang serabut.. kalau aku baca buku pun aku tak suka highlight,
pe tah lagi blog yang serabut serabai.. bye2.

-ejaan.. hewhew.. bukan nak carut sesiapa lah, but then .. kalau kau nak tulis english, tulis la elok2. if in Malay, then write properly..
"sayew tark boley nark baca lha.."
omigodd.. aku memang lemas, rasa nak tercekik je.. haihh..

chopp.. tapi kan,
aku ni blog loyalty.. means kalau aku dah suka pergi blog tu,
tiap kali online aku pergi baca..
tak kisah lah senah ko tulis panjang berjela pun aku tak marah..

contoh nya:



3. ada ramai lagi. nanti aku sambung ye..

p/s: aku akan blogwalking kat sapa singgah blog ni, & follow korang balik. dont worry..


6 comments:

loVe puRpLe said...

fira pun suke jalan2 bace blog orang.. suke bace ape yang orang tulis.

Cik tikah said...

jomlah rajin bw. hehe

liza nora said...

@loVe puRple: hehe.. high 5. tu la hobi time bosan2..

@cik Tikah: ok2. t liza g ye.. hehe

cik pinaz said...

ayooo !! syg , terharulah ! hehe . tapi skg dh jrg update . huhu .. pnaz stress dengan mcm2 bnda but study oke je :) thanks for blokwalking k :) syg lizaa hihi >.<

A Girl Like You said...

Okay blogwalking... :) Sesuai dgn tema entry...!

liza nora said...

@cik pinaz: my pleasure dear. liza pun ngah cuti, tp xupdate sgt coz sbuk mmbaca.. haha..

@a girl like you : hm.. hehe.. thanks datang sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...