Saturday, May 5, 2012

awat hang tipu??

assalamualaikum.
n gud day.

kurus.. gemukk.. kuruihh..

model aku hari ini ialah HELLo KiTTY..
alalala tomei je..


masa kecik dulu, kalau kuruih tak comel.. 
baby gemuk mendapat perhatian lebih sikit. ramai yang suka
. yelah2, tembam, gebu, bulat.. 
tambah lagi kalau cerah. memang untung gemuk lah dapat pujian macam2..
pastu orang datang melawat dok sibuk nak dukung..
sian kat baby kuruihh. T_T. 

masuk sekolah je, 
kalau dulu kecik, hang comel tembam, haa.. hang silap kalau comel hang tu berkekalan .
siap sedia la.. yang kuruih pulak orang suka, minat.. 
yang gemuk, dapat Nama lah. BOB.. (pasaipa tah) 

tak paham aku, dulu kecik2 hang kata suka laa..
"hm.. comei je tembam baby ni".. cubit2 pipi dia..
sibuk nak dukung, sampai dia pun lemas..

bila dia maintain kn kecomelan dia smpai besar,
hang buat tak layan..
ohh.. tu diaaa..  

makcik, hang kacang lupakan kulit. 
dulu dok sibuk canang 1 kampung kata aku baby gemuk comel,
tapi bila sampai tua aku dok gemuk,
hang tak bagi aku nak bernikah ngan anak hang..

cisss...

la ni, aku dok gemuk sapa nak bertanggungjawab??
hang? 


p/s: menyesal aku dengaq cakap hang dulu2..

6 comments:

Nurfarahana A.Aziz said...

kalau sihat dan takde penyakit takpela ..heee :)

wanda said...

bagi saya, org yg gemuk atau berisi tetap comel ! hiiihii

ezyra daniel said...

jgn wsau awk tetap cute owg ske laa heheh

Cik Aini Lavender's said...

haha..dh jd trend mcm tu =p
apapun kurus ka gemuk ka janji sihat ok la Licha =p

liza nora said...

hm.. trend tu la nak kena ubah..
gemuk comel, kurus cantik.. semua orang patut dilayan sama rata.. baru meriah.. hehe.

Story of the girl said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...