Friday, October 28, 2011

pengikut yang ke-100.

selamat hari jumaat, jangan lupa pergi solat. ~

semalam, aku blogwalking bagi mencari yang ke-100.

siapa budak ni? aku pun tak kenal.
tapi yang aku tau dia adalah follower bertuahku yang ke-100..


jadi dengan perasaan bangga dia pun komen kat chatbox aku tuh. hehe..
aku follow dia melalui post kat fb, group Kelab Bloggers kalau tak salah aku.

janji yang dibuat telah ku kotakan.

dan dialah insan yang terpilih itu, aku sangka aku aje yang bahagia, rupanya dia pun sama. bahagia + bangga.

bahbang!. haha..


meh sini cium pipi kiri kanan
xoxo..


8 comments:

azam said...

tahniah

liza nora said...

@azam : tnkiu2.. u too. hv a great day

dokiStory said...

lame lagi nk smpi 100 tu.. pls support me :)

liza nora said...

@dokistory: u can do it! chaiyok2..

ezzu said...

tahniah...:)

liza nora said...

@ezzu: thnks fr da wish.. *-*

PeekAChuMey ♥ said...

hahhaa , klaka pulee rasenyee . :P
neway thanks a lot dear :)

liza nora said...

@PeekAChuMey ♥ : hehe.. no problem dear.
lawak kn? alolo.. xsmpt nk karang btol2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...