Saturday, July 3, 2010

cuti semester & UiTM

bye2.. 2 bulan dah tamat.!CUTI SEMESTER.

pikir-pikir pe kejayaan dalam 2 bulan ni??..
-jadi baby sitter (khidmat masyarakat kat umah)
-jadi surfer sukses.. online 18jam 1 hari.
-jadi komentar, terhadap komen2 para sahabat di fb,TAGGED(dah deactivate guna 5 hari je).
-join forum, conference, _Y.M, SKYPE. chat serata dunia.

kejayaan plg BESAR-
>>menurunkan berat badan, yeay!!.. nak jerit kuat2 penuh semangat..
turun 2 kilo.. ha3. tp masih berjaya~ok..

________________________________________________________***

di fb, seorang budak yg macam best & kinda cool to me.. telah add aku.. *thanks..
salu borak bersama, lebih kurang tiap hari.. hari hari..
sangat la baik budakny.. rajin melayan karenah aku yang lebih budak dari dia.
she is 15.. dan aku 14. tettt..

aku memang sangat rajin kipas orang. (being a fan).. sebab dia pun kipas aku jugak... thanks again, AIDA.. such a great kid.. all the best!!.
*****************************************************************

UiTM,
I love you..

banyak kebaikan boleh diperoleh jika berstatus pelajar uitm, antarany:

cuti semester sangat panjang,
study week yang lama,
persekitaran yang kondusif & ceria,
sangat mengambil kira kebajikan pelajarny,
kos hidup yang murah. MURAH,SANGAT MURAH... -faveret aku.
yuran murah, makanan murah, baju jualan murah, kos sara diri termurah. &banyak lagi diskaun hebat??!.. ??....
bayangkan berapa banyak duit ptptn dpat dijimatkan?.sumpah.. banyak.!. $$$$$$.

jadi kalau nak isi UPU, sila timbangkan nama UiTM..

*cuma 68% yang akan bersetuju dgn fakta di atas.. 32% termasuk aku, akan membangkangnya.. oh! tidak..

5 comments:

Nurul Aida Safina said...

akak...sayanggg akak..muahh..akak nie cam akak aida la..nty on9 slalu la komen2 erk..jgn sombong2 erk..;)

liza nora said...

syg mu jgk.. ha3.. dont worry ,
klu free akak online je..
xsombong lah

Nurul Aida Safina said...

haha,..tol ke nih??...okayh..tertacing la..hak2..aida pon wat entry sal ni gak..
ak ok ke kt sana?

liza nora said...

tol la.. ish3.. pnah akk tipu ke?>
hm.. bgus2.. ok gitu2 je la,.. ha3

Nurul Aida Safina said...

haha..oke akak..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...